Kattavat maansiirtopalvelut pääkaupunkiseudulla

Kuljetus Oy Laakso tarjoaa raskasta maansiirtokuljetusta pääkaupunkiseudulla. Perheyrityksemme palvelee pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella ja aina parhaansa mukaan joustaen. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että työt hoituvat sovitusti ja tehokkaasti.

Kuljetuspalvelut

monipuoliset maansiirtokuljetukset
maansiirtokuljetukset

Maansiirtokuljetukset

Tarjoamme maansiirtokuljetuksia niin omakotitalon rakennuttajille kuin isoille infra- ja maanrakennusliikkeille. Toimimme työmaalla läheisessä yhteistyössä maanrakennuksesta vastaavien kanssa, jolloin työt sujuvat kokonaisuudessaan ammattitaitoisesti, joustavasti ja tehokkaasti.

Maa- ja sepeliainekset

Maa- ja sepeliainekset

Saat kauttamme maa- ja sepeliaineet perille kuljetettuina. Tiedämme, mistä tarvitsemasi maa-aines on tehokkainta tuoda, ja laaja kalustomme joustaa nopeisiinkin toimituksiin Uudenmaan alueella. Oli kyse sitten multakuorman kuljetuksesta tai kallion siirtämisestä, olemme valmiita auttamaan.

Nosturiautotyöt ja vaihtolavakuljetukset
nosturiautotyöt ja vaihtolavakuljetukset

Nosturiautotyöt ja vaihtolavakuljetukset

Tarvitsetko vaihtolavan työmaallesi tai talkoolavan taloyhtiöllenne? Tarjoamme nosturiautoja ja vaihtolavoja erilaisiin purku- ja huoltotöihin. Nosturi- ja vaihtolava-autojemme nosturit ovat 19-35 tnm. Nosturin varustuksena on tarpeen mukaan esim. koura, pyörittäjä ja kahmari.

Muut palvelut

piha- ja kaivuutyöt

Piha- ja kaivuutyöt

Kalustomme soveltuu erinomaisesti piha-, pohja- ja muihin kaivuutöihin. Kysy tarpeesi mukaan kokonaispakettia kattaen sekä kaivuutyöt, kuljetukset että maa-ainekset. Ammattitaitoisesta kumppaniverkostostamme löydämme kuhunkin työhön sopivimmat maanrakentajat ja koneet. Teemme selkeän tarjouksen ja laskutamme sovitulla tavalla, työt eriteltynä ja tositteineen. Töitä olemme valmiita paiskimaan myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Lumityöt talvella
lumityöt

Lumityöt

Talvisin kalustomme on käytössä erilaisiin lumitöihin. Tarjoamme talvikunnossapitoa: hiekoitusta, lumenaurausta, kuormausta sekä kuljetusta. Isoilla autoillamme viemme lumen pois pihoilta ja tienvarsilta nopeasti, aina virallisille lumen vastaanottopaikoille. Meillä on monen vuoden (ja monen pimeän talviyön) kokemus esimerkiksi varikkoalueiden talvikunnossapidosta.

Ajantasainen ja hyvin huollettu kalusto

Käytössämme on noin 30 omaa Volvo kuorma-autoa ja luotettava verkosto alihankkijoita. Automme ovat 5-akselisia, puoliperävaunuja ja nosturi-vaihtolava -autoja. Monesta autostamme saa täysperävaunun tai ns. kasettiyhdistelmän, jotka ovat tehokkaita esimerkiksi pidemmillä matkoilla tai isommilla työmailla.

Vuonna 2020 olimme kuljettamassa maita Helsingin ensimmäisellä päästöttömällä työmaalla, teemmekin töitä päästöjen vähentämiseksi. Suurin osa kalustostamme täyttää Euro6 päästöluokituksen. Kuljettajilla on käytössään Dynafleet Polttoaine ja Ympäristö -sovellus, joka opastaa taloudelliseen ja vähäpäästöisempään ajotapaan. Huolehdimme autojemme energia- ja päästötehokkuudesta mm. huoltamalla ja uusimalla kalustoamme säännöllisesti. Volvojemme huollot tehdään Volvo Truck Centerillä.

Palveleva ja kokenut perheyritys vuodesta 1949

Kuljetus Oy Laakso on pääkaupunkiseudulla toimiva maansiirtopalveluihin keskittynyt perheyritys. Panostamme palvelussamme toimitusvarmuuteen sekä joustavaan ja rehtiin asiointiin. Laajan kumppani- ja alihankkijaverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita hyvin monipuolisissa tarpeissa.

Yhtiömme autot ovat olleet tien päällä yli 70 vuoden ajan. Kokemus tuo varmuutta ja pelisilmää vastata asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Tutustu kuvamateriaaliin historiamme varrelta.

32
31
29
28
27
26
25
24
22
23
21
20
19
18 (1)
1
6

Asiakkaitamme

Olemme olleet mukana kuljettamassa maita lukuisilla PK -seutua kehittävillä rakennus- ja infratyömailla, mm:

  • Metsälän alueella
  • Tehtaankadulla ja Mechelininkadulla
  • Keskustakirjastolla
  • Kehä 1, Keilaniemen liittymillä
  • Pasilan Triplalla
  • Kalasataman alueella
  • Liisan ja Antin siirtolapuutarhatontilla 😉

…ja vaikka missä, monilla uusilla asuinalueilla ja lisäksi kauempana esim: Tampereen Rantatunnelilla ja VT4 Jyväskylän työmaalla.

Ajankohtaista

Yhteystiedot

Kuljetus Oy Laakso

Y-tunnus: 0473931-2

Nuolitie 10
01740 Vantaa

Jyrki Laakso

Toimitusjohtaja

Sami Pikkanen

Kuljetusjärjestely

Laskutustiedot

Verkkolaskut
Kuljetus Oy Laakso
0473931-2

Verkkolaskuoperaattori:
Maventa (003721291126)

Verkkolaskuosoite:
003704739312

Välittäjätunnus (vain pankkiverkosta lähetettäessä):
DABAFIHH

Laskuun liittyvät liitteet voidaan ottaa vastaan.

Sähköinen skannauspalvelu
04739312@scan.netvisor.fi

Skannauspalvelu:
Kuljetus Oy Laakso
04739312
PL 100
80020 Kollektor Scan

Muu posti (ei laskuja):
Kuljetus Oy Laakso
Nuolitie 10
01740 Vantaa

Sitoudumme hoitamaan tilaajavastuulain mukaiset velvoitteemme, ja edellytämme, että myös vuokratyöntekijämme ja alihankkijamme ovat hoitaneet velvoitteensa.

Alihankkijoiden ja vuokratyön tarjoajien tietojen vastuuvakuutustietoineen tulee löytyä tilaajavastuu.fi -palvelusta. Kuljettajilla edellytetään olevan henkilö-, tie- ja työturvakortit sekä Valtti -kortti. Meille tehtävää työtä ei saa ”ketjuttaa” eli siirtää kolmannelle osapuolelle miltään osin.